Wouters: "Bekerzege is een opsteker voor de ploeg"

20 december 2013, 18:37

FC Utrecht gaat zondagmiddag (14.30 uur), in de laatste speelronde van de eerste seizoenshelft, op bezoek bij Go Ahead Eagles. Jan Wouters, de coach van de Domstedelingen, hoopt dat zijn ploeg het kalenderjaar goed kan afsluiten. Wouters moet improviseren in de basisopstelling, aangezien een aantal vaste basiskrachten ontbreekt bij Utrecht.

Midweeks wist Utrecht zich te kwalificeren voor de kwartfinale van de KNVB Beker, door in Leeuwarden te winnen van sc Cambuur (0-2): “We hebben een goed resultaat geboekt in Leeuwarden. Het is prachtig dat we ons bij de laatste acht in het bekertoernooi hebben weten te plaatsen. Zeker de manier hoe we ons hebben herpakt na de nederlaag tegen PSV. Dat is echt een opsteker voor de ploeg”, zegt Wouters op de officiële website van Utrecht.

Het vizier staat nu vol gericht op de wedstrijd tegen de Eagles. Wouters verwacht dat het een lastig karwei wordt om de drie punten mee te nemen naar de Domstad: “Het is een ploeg die thuis prima speelt. Achter hun speelstijl zit een idee wat zij goed weten uit te voeren. Ze spelen met veel druk en acteren goed in de Eredivisie na hun promotie”, aldus de coach van Utrecht, die niet kan beschikken over de geschorste Dave Bulthuis en Steve De Ridder en de geblesseerde Jacob Mulenga (bovenbeen), Marcus Nilsson (rug), Johan Mårtensson (knie), Willem Janssen (knie), Cedric van der Gun (knie) en Edouard Duplan (voet).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen