Anderlecht pakt punt ondanks 2-0 achterstand

8 februari 2014, 20:12

John van den Brom heeft zaterdag met Anderlecht op de valreep een punt gepakt in de uitwedstrijd tegen KV Kortrijk. De grootmacht uit Brussel kwam met 2-0 achter in het Guldensporenstadion, maar knokte zich in het laatste kwartier naar een 2-2 gelijkspel.

Goed voetbal was op het drassige veld in Kortrijk amper mogelijk, waardoor de 0-0 ruststand eenvoudig te verklaren was. In de tweede helft kwam de wedstrijd alsnog op gang. Elimane Coulibaly kopte Kortrijk in de 56ste minuut in de kluts op voorsprong en een klein kwartier later verdubbelde Stijn De Smet de marge.

Anderlecht ging in zijn twee laatste uitduels, tegen KV Mechelen en Lierse SK, onderuit en ook in Kortrijk dreigde dus een nederlaag. Maar dit maal slaagde paars-wit er wel in zich te herpakken. Een (houdbaar) afstandsschot van Gohi Bi Cyriac bracht de spanning terug en in blessuretijd behoedde nota bene debutant David Pollet Anderlecht voor een nieuwe verliesbeurt.

Anderlecht, waar Bram Nuytinck op de bank bleef, staat ondanks het puntenverlies nog wel tweede in de Pro League. Wel moet het vrezen dat de concurrentie zondag passeert. Bovendien kan de achterstand op koploper Standard Luik dan oplopen tot maar liefst twaalf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen