FC Emmen-coach Gall denkt dat topscorer Peters blijft

18 december 2014, 16:11

Trainer Joop Gall van FC Emmen heeft goede hoop dat hij ook na de winterstop kan beschikken over Cas Peters. De spits scoort dit seizoen aan de lopende band in de Jupiler League en staat om die reden in de belangstelling van onder meer Excelsior en SC Cambuur, maar Gall verwacht dat een transfer uitblijft.

"Ik denk dat deze clubs ook willen weten hoe hij het een heel seizoen doet", zegt Gall bij RTV Drenthe over de vermeende interesse van Excelsior en SC Cambuur in de spits. "Daarnaast denk ik ook dat Cas gewoon twintig of 25 goals wil maken dit seizoen en afwachten of er ook clubs komen die hoger op de ranglijst staan, want met alle respect is Excelsior wel een 'heen-en-weer' club. Maar topscorers zijn voor veel clubs interessant."

"Ook NAC Breda en Go Ahead Eagles zullen onze spitsen met interesse volgen, denk ik. Toch denk ik dat Cas daar nu niet op zit te wachten en datzelfde geldt voor de andere spelers", vervolgt de coach. Helemaal zeker van het feit dat zijn selectie intact blijft, is Gall natuurlijk niet. "Het is een onderbuikgevoel, dat ik ook baseer op de gesprekken die ik met de spelers voer. Overigens ben ik wel heel trots dat er belangstelling is voor spelers van ons. Als er spelers zijn die de stap maken naar de eredivisie dan staat dat ook mooi op mijn palmares."

De 21-jarige Peters scoorde dit seizoen veertien keer in achttien competitiewedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen