Gorré verliest eerste WK-kwalificatieduel met Suriname

8 juni 2015, 08:27
Gorré verliest eerste WK-kwalificatieduel met Suriname

Bondscoach Dean Gorré heeft tijdens de eerste WK-kwalificatiewedstrijd van Suriname niet kunnen juichen. Er werd met 1-0 verloren bij Nicaragua, waardoor de papieren voor plaatsing voor de mondiale eindronde er niet beter op zijn geworden. Op 16 juni wordt de return afgewerkt in het André Kamperveen Stadion in Paramaribo.

Carlos Chavarria schoot Nicaragua in eigen land op slag van de theepauze naar de winst tegen de ploeg van Gorré. Het land uit Centraal-Amerika had het betere van het spel tegen Suriname, dat één plaatsje lager genoteerd staat op de wereldranglijst.

Gorré is zijn ploeg al vijf maanden aan het klaarstomen voor de kwalificatiecyclus voor het WK 2018.

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen