HHC-aanvoerder: "De weg naar Europa ligt open"

15 december 2015, 21:25

HHC Hardenberg heeft dinsdag een dag om nooit te vergeten beleefd. De nummer vier van de topklasse zaterdag wist tot verbazing van vriend en vijand met 2-0 van NEC te winnen en plaatste zich daardoor voor de eerste keer in de geschiedenis voor de kwartfinales van het bekertoernooi.

Aanvoerder Glenn Kobussen, die de openingstreffer van HHC voor zijn rekening nam, geniet van het mooie succes. "Hier doe je het toch een beetje voor", zegt hij bij RTV Oost. "Je bent voetballiefhebber. Dat je tegen zulke tegenstanders mag spelen omdat je het gewoon goed doet, ook in de beker. Dat er dan zoveel supporters op afkomen. Het leeft hier al een hele tijd. Je krijgt natuurlijk mee dat ze investeren in installaties, je ziet die LED-borden. Je ziet het veld, dat eigenlijk veel te goed is. Ik had liever een paar mollen erop gehad zodat zij het voetbal wat minder konden spelen. Maar dit is fantastisch, en ik denk dat we nog wel een feestje in de kantine krijgen."

Kobussen krijgt donderdag de taak om zelf de loting te verrichten in De Kuip. "De weg naar Europa ligt open", grapt de middenvelder op voorhand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen