Sporting Lissabon en FC Porto winnen nipt

5 december 2015, 23:42
Foto: © ProShots

Sporting Lissabon en FC Porto hebben zaterdag een nipte driepunter gescoord in de Portugese competitie. Op Madeira zegevierde koploper Sporting met 0-1 bij Maritimo Funchal, FC Porto won thuis met 2-1 van Paços de Ferreira.

Adrien Silva kroonde zich met een doelpunt in de 53ste minuut tot matchwinner voor Sporting Lissabon, dat daarmee voor de vierde keer op rij met 1-0 won in de Portugese competitie. Met Bruno Martins Indi in de basis knokte FC Porto zich voor eigen publiek van een 0-1 achterstand naar een 2-1 zege op Paços de Ferreira. Bruno Moreira bracht de bezoekers in de achtste minuut aan de leiding, voormalig FC Twente-speler Jesús Corona en Miguel Layún (strafschop) stelden orde op zaken voor Porto.

Met 32 punten uit twaalf wedstrijden gaat Sporting aan kop in Portugal, FC Porto volgt met twee punten minder op de tweede positie. Benfica is met 24 punten de nummer drie van het klassement, maar heeft nog een duel tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen