(advertorial)- Transfermarkt open voor technische spelers

21 maart 2016, 11:10

Techniek. Wie het ver wil schoppen als voetballer, moet het spel tot in de puntjes beheersen. De bal aannemen, passen, schieten of iemand passeren: zonder techniek kom je nergens op het voetbalveld. Maar zonder techniek kom je, buiten het veld, letterlijk nergens.

Want techniek is veel meer dan een balletje controleren. Techniek houdt organisaties draaiende, en dat maakt technische topspelers onmisbaar. Misschien ben jij al technicus, maar komt je talent nog niet helemaal tot zijn recht. Kijk dan eens link,_blank,op de site van Defensie], één van de grootste technische werkgevers van ons land, met geavanceerde techniek in het hart van de organisatie.

Als Defensie-technicus werk je met het modernste materieel onder de meest uiteenlopende en uitdagende omstandigheden. De variatie aan hightech materieel is eindeloos: van de serverruimte op de kazerne tot het snelvuurkanon op een Marine fregat en van de dieselmotor in een Pantserhouwitser tot de straalturbine van een Apache gevechtshelikopter. Om die enorme diversiteit aan techniek inzetbaar te houden, is Defensie dringend op zoek naar talent uit alle techniekrichtingen en op alle niveaus.

Waarom Defensie de juiste plek voor jou is? Een carrière bij Defensie kent veel voordelen die je in het bedrijfsleven zelden tegenkomt. Als technicus word je namelijk militair én vakspecialist. Al vanaf de eerste dag van de opleiding ontvang je een goed salaris. Bij veel functies komt daar nog een jaarlijkse premie bovenop. Na je opleiding krijg je een baangarantie, waarna je wereldwijd actief wordt. Je doet unieke ervaringen op, waar je je hele leven iets aan hebt. Bij Defensie draait alles, net zoals op een voetbalveld, bovendien om teamwork: met je team werk je aan vrede en veiligheid.

De transfermarkt is open, dus ben jij die technische duizendpoot met een opleiding op havo-, vmbo- of mbo-niveau? Solliciteer dan direct! link,_blank,Voor elk niveau heeft Defensie prachtige vacatures]. Bij zowel de Landmacht, de Marine als de Luchtmacht. Informeer naar jouw mogelijkheden zijn en geef je carrière een boost met een uitdagende baan bij deze dynamische organisatie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen