Ten Hag en Jans beiden tevreden met gelijkspel

Jw
12 mei 2016, 23:40

Het vuurwerk zat niet in de eerste wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht. Beide clubs waren veel aan het aftasten en gescoord werd er niet. Erik ten Hag, de bezoekende trainer uit de Domstad, kon leven met het resultaat.

"Ik vind niet dat we verdedigend gespeeld hebben, ik denk wel dat we goed verdedigd hebben", zei hij na afloop tegenover FOX Sports. "Ik denk ook dat we goed gespeeld hebben. Het kan altijd beter, maar ik zag wel aanknopingspunten. We kunnen aan de bal nog beter, moeten nog beter. We moeten zondag (aftrap 14.30 uur, red.) nog iets scherper zijn op beslissende momenten." 

Ook PEC Zwolle-trainer Ron Jans was tevreden. "Het resultaat kunnen we wel wat mee. Als je kijkt naar de wedstrijd hadden wij erop gerekend dat we Utrecht pijn konden doen achter hun verdedigende linie. Maar daar heeft Ten Hag op geanticipeerd door in plaats van vier, vijf verdedigers op te stellen."

"FC Utrecht liet naar voren toe heel weinig zien. In de rust heb ik gezegd dat ze meer over de grond moesten spelen, maar in de tweede helft kwamen we er niet langs. We hadden niet de finesse om daar doorheen te spelen en FC Utrecht kreeg uiteindelijk ook nog de grootste kansen. Dus de tactiek van ze heeft gewerkt", concludeerde hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen