Van Stee en Coolen weg bij Zenit: "Nu definitief"

29 juni 2016, 13:54

Het avontuur in Rusland van Henk van Stee (54) en Louis Coolen (64) is per direct ten einde gekomen. De technisch directeur en hoofd opleidingen zijn met onmiddellijke ingang vertrokken bij Zenit Sint-Petersburg. Van Stee was hier zeven seizoenen werkzaam, Coolen vier jaar.

Van Stee en Coolen hopen na hun vertrek uit Rusland weer dichter bij huis aan de slag te gaan. "Dat hoeft perse Nederland te zijn", geeft Van Stee aan tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik had al tweemaal eerder besloten te stoppen bij Zenit, maar telkens haalde de clubleiding mij nog over om te blijven. Nu is het definitief", maakt hij duidelijk.

Zenit-verdediger Nicolas Lombaerts staat in de belangstelling van Ajax en PSV, maar Van Stee zal een transfer van de Belg dus niet kunnen regelen. "Hij wil zo graag terug naar West-Europa dat hij bereid is heel ver terug te gaan in salaris. Een salaris waarvan ik weet dat de Nederlandse topclubs zonder problemen op tafel kunnen leggen. Niet alleen Ajax of PSV maar ook Feyenoord. Maar Zenit verlangt wel een transfersom, want Nicolas hoeft niet weg. Dat kan voor clubs wel een probleem zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen