Jong AZ blijft koploper, HHC verkleint gat onderin

30 oktober 2016, 17:41

Ook na dit weekend is Jong AZ de trotste koploper van de Tweede Divisie. De Alkmaarders boekten een 0-3 overwinning op VVSB en blijven daardoor op doelsaldo bovenaan staan. Hekkensluiter HHC Hardenberg heeft de aansluiting gevonden met de andere degradatiekandidaten.

Het beloftenelftal van AZ beleefde zaterdag een vrij eenvoudige middag tegen VVSB. Voor rust stond het al met 0-2 voor, waarna een half uur voor het einde de 3-0 eindstand al op het scorebord stond. HHC Hardenberg won op bezoek bij Jong FC Twente met 0-1. HHC staat nog altijd laatste, maar op slechts een punt nu van de Tukkers.

GVVV blijft voorlopig in het spoor van Jong AZ. Zij boekten een 0-1 overwinning op Spakenburg. Zowel AZ als GVVV staat na elf wedstrijden op 24 punten. Ook AFC doet bovenin goed mee dankzij een 3-2 zege op Jong Sparta. HHC staat laatste met zeven punten. De achterstand op de veilige veertiende plek (Jong Sparta Rotterdam) bedraagt nu nog maar vier punten. 

Spakenburg zit momenteel in een moeilijke fase. Na elf wedstrijden staat het met dertien punten op een twaalfde plek. Zaterdag verloor het van gedeeld koploper GVVV. Van de middenmoot wist alleen Katwijk een overwinning te boeken. Zij waren in een doelpuntrijk duel met 3-4 te sterk voor HFC.

Alle uitslagen

Jong FC Twente – HHC 0-1

HFC – Katwijk 3-4

Jong Vitesse – Kozakken Boys 1-3

Spakenburg – GVVV 0-1

VVSB – Jong AZ 0-3

De Treffers – Barendrecht 1-2

Lienden – Excelsior Maassluis 1-1

AFC – Jong Sparta Rotterdam 3-2

UNA – TEC 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen