League Two-club legt nieuwe spits vast via LinkedIn

18 oktober 2017, 09:46
Foto: © ProShots

LinkedIn is wereldwijd hét online medium om zakelijke netwerken te onderhouden en dat weet men bij Newport County AFC ook. De club uit de Engelse League Two heeft het sociale medium ingezet om een nieuwe spits aan te trekken.

Paul Hayes is door Newport County vastgelegd, nadat manager Mike Flynn contact met hem opnam via LinkedIn. De 34-jarige spits was na zijn vertrek bij Wycombe Wanderers (eveneens League Two) transfervrij en liet dat dus weten op het zakelijke netwerk. De spits kon op zijn profiel zetten dat hij 145 goals heeft gemaakt in bijna 600 officiële wedstrijden.

"Hij heeft me via LinkedIn gevonden. We hebben via dat medium met elkaar gesproken, voordat we verder contact hadden via de telefoon", zegt Hayes op de website van Newport County over de gang van zaken. "Misschien zijn sociale media tegenwoordig wel de beste manier om een transfer te realiseren", knipoogt de veteraan. "Als de manager geen contact met mij had gezocht via LinkedIn, had de overstap nooit plaatsgevonden. Ik ben blij dat hij het heeft gedaan", zegt Hayes verder via Twitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen