Bizar keepersprobleem voor oud-Achillesgoalie Te Loeke

22 november 2017, 14:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voormalig Achilles '29-doelman Robbert te Loeke is betrokken bij een bizar keepersprobleem. Bij zijn club Plymouth Argyle is woensdag de vierde doelman (!) geblesseerd geraakt. "Ik kan het niet geloven", aldus manager Derek Adams.

Door de blessure van de eerste keuze Luke McCormick, kreeg reservedoelman Kyle Letheren het vertrouwen van Adams. Toen ook hij na vijf duels een kwetsuur opliep, mocht Te Loeke, die deze zomer overkwam van Achilles '29, tussen de palen gaan staan. Maar ook hij was niet fit en kampte met rugproblemen.

Remi Matthews werd gehuurd van Norwich City buiten de transferperiode om, het zogenoemde 'emergency loan', wat is toegestaan in Engeland. Maar ook hij heeft inmiddels twee gekneusde tenen opgelopen. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt", aldus Adams tegenover de BBC.

Tot overmaat van ramp mag er tussentijds geen goalie meer worden aangetrokken door de nummer 23 van de League One, vanwege de eerdere komst van Matthews. Alleen jeugddoelman Max Childs (17) is voorlopig nog beschikbaar voor Adams.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen