Godee weg bij Helmond en gaat voor kans in Indonesië

30 november 2017, 12:03

Joey Godee en Helmond Sport gaan per direct uit elkaar. De 28-jarige aanvaller heeft de kans gekregen om een profcontract te verdienen in Indonesië en wil deze grijpen, zo meldt Helmond Sport via de officiële kanalen.

Godee speelde dit seizoen zes wedstrijden voor Helmond Sport in de Jupiler League. In de eerste helft van de jaargang 2016/2017 kwam hij ook al zes keer in actie voor de Brabanders. In januari 2017 stapte Godee over naar FC Dordrecht, een half jaar later keerde hij terug in het Lavans Stadion.

Eerder speelde Godee voor onder meer Sparta, Cercle Brugge en Go Ahead Eagles.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen