De Jong wil af van 'middenmootmentaliteit' bij FC Utrecht

6 april 2018, 19:36

FC Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong vond de nederlaag van vorige week tegen Willem II géén toeval of geluk voor de Tilburgers. De oefenmeester zag namelijk dat zijn ploeg teveel fouten maakte na de 0-2 voorsprong en wil af van de volgens hem 'middenmootmentaliteit'. "Dat is een van de grote verschillen tussen ons en bijvoorbeeld PSV. Die kunnen een wedstrijd killen."

Als voorbeeld noemt de trainer de vrije trap van Willem II van vorige week. "Die vrije trap zat er mooi in, zeker. Maar wij moeten zorgen dat zij die vrije trap daar niet krijgen", aldus de trainer tegenover RTV Utrecht. Tegen ADO Den Haag, het duel van zondagmiddag, wil hij af van die middenmootmentaliteit, al wordt dat geen eenvoudig karwei tegen ADO Den Haag.

"Alfons Groenendijk heeft daar samen met Dick Heesen een team van gemaakt. Het is een collectief met een spits die weinig kansen nodig heeft. Uit tegen Ajax speelden ze 0-0, dus we kunnen aan de bak", aldus de trainer. Onduidelijk is nog of Yassin Ayoub, hij was vorige week afwezig met een blessure, weer kan spelen. Aanvallers Jean-Christophe Bahebeck (achillespeesblessure) en Simon Makienok (kniekwetsuur) zijn sowieso nog altijd afwezig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen