Bolt kan tekenen bij Valletta FC, een oude bekende van FC Utrecht

16 oktober 2018, 12:29

Usain Bolt heeft een aanbieding op zak uit Malta. De atletieklegende heeft een contract voor twee jaar aangeboden gekregen bij Valletta FC, dat wel brood ziet in de 32-jarige sporter. Hij traint al enige tijd mee bij Central Coast Mariners, maar de Australische club deed hem tot dusver nog géén aanbieding. Mogelijk vertrekt hij dus naar Malta.

Dat meldt ESPN op basis van een interview met Valletta-directeur Ghasston Slimen. "Een kampioen is altijd welkom bij onze club", aldus Slimen. De ploeg staat momenteel derde in de competitie op Malta: uit zes duels haalde het twaalf punten. Sliema Wanderers (dertien) en koploper Gzira United (zestien punten) deden dat tot dusver beter. In de zomer van 2017 rekende FC Utrecht in de voorronde van de Europa League nog af met Valletta FC over twee duels.

Afgelopen zomer werd Valletta overgenomen door een investeringsgroep uit Abu Dhabi, wat de financiële mogelijkheid flink deed vergroten. Met de komst van Bolt, die afgelopen week nog twee goals maakte in een oefenwedstrijd, wil de club uit Malta verder bouwen en in de toekomst Champions League-voetbal afdwingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen