Portugese media: overbodige Castaignos kan aan de slag bij Sion

14 februari 2019, 21:52
Portugese media: overbodige Castaignos kan aan de slag bij Sion

Luc Castaignos (op archiefbeeld voor Vitesse) kan aan de slag in Zwitserland. Volgens media uit Portugal is FC Sion in de race voor de spits van Sporting Portugal. Omdat de transfermarkt in het Alpenland nog geopend is tot en met vrijdag, moet de deal in de komende uren beklonken worden.

O Jogo weet dat Sporting en Sion, de nummer zes van Zwitserland, onderhandelen over een verhuur van Castaignos. De 26-jarige Schiedammer is bij de club van trainer Marcel Keizer al tijden overbodig. Hij kwam dit seizoen slechts 119 minuten in actie.

Sinds Castaignos' vertrek in 2011 bij Feyenoord, kwam hij uit voor vijf clubs. Na Internazionale, FC Twente, Eintracht Frankfurt, Vitesse en Sporting Portugal kan Sion de zesde worden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen