Janssen ligt eruit met FC Utrecht: "Reken ik mezelf zwaar aan"

1 augustus 2019, 23:19

Willem Janssen (op archiefbeeld) is vol ongeloof na de Europese uitschakeling van FC Utrecht. De captain leidde donderdagavond in de verlenging zelf de beslissende 2-1 van Zrinjski Mostar in. "Dat reken ik mezelf zwaar aan", steekt hij de hand in eigen boezem.

"Ongelooflijk. Die bal komt voor, ik wil de bal wegwerken en die komt op een of andere manier op mijn scheenbeen. Eerlijk gezegd zag ik hem er al in gaan. Gelukkig komt de bal dan nog op de lat", doet Janssen zijn verhaal aan het Algemeen Dagblad. Doelman David Jensen probeerde de schade nog te herstellen. "Maar die is ook verbijsterd en verbaasd dat de bal er niet in gaat waardoor hij de bal niet meer onder controle krijgt. Dit mag me niet gebeuren."

Janssen vond dat Utrecht de wedstrijd in de tweede helft uit handen gaf. "Als je in de tweede helft doorvoetbalt zoals in de eerste helft win je deze wedstrijd gewoon. De tactische discipline was ineens weg, er kwamen teveel ruimtes en aan de bal doe je ook niet meer de dingen die je moet doen en in de eerste helft nog wel deed. Je creëert nog één kans, maar daarna helemaal niks meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen