Celtic's koppositie op de tocht na eerste verlies van dit seizoen

6 oktober 2019, 14:50

Celtic heeft zondagmiddag de eerste nederlaag van het seizoen geleden in de Schotse competitie. Een vroege rode kaart van Ryan Christie brak de ploeg van Neil Lennon uiteindelijk op (2-0), daardoor kan de eeuwige rivaal van Celtic, Glasgow Rangers, later op de dag de koppositie overnemen in Schotland.

Na ruim twintig moest Christie na een harde tackle met gestrekt been het veld voortijdig verlaten met een directe rode kaart. Celtic, dat vorige week voor het eerst punten verspeelde met de remise tegen Hibernian, zag dat het ook ditmaal niet lukte om te winnen. Scott Robinson opende direct na de pauze de score, waarna Lyndon Dykes het duel besliste een kwartier voor tijd.

Door het tweede puntverlies op rij en de eerste nederlaag in de Premiership kan Feyenoord-opponent Glasgow Rangers, dat tegen Hamilton Academical speelt om 16.00 uur, de koppositie overnemen van Celtic.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen