Gisteren gemist: verlies Arsenal, blessure Dijks en ontslag Silva

6 december 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 5 december.

Voetblessure houdt pechvogel Dijks nog maanden aan de kant

Mitchell Dijks is voorlopig niet inzetbaar voor Bologna. De linksback kampt met een voetblessure die hem al sinds eind september aan de kant houdt. Hij heeft een terugslag gekregen en zal nog twee tot drie maanden moeten revalideren, melden Italiaanse media.

AS Roma treedt hard op tegen bekritiseerde sportkrant

De Corriere dello Sport heeft donderdagavond hevige kritiek gekregen van AS Roma. De Italiaanse sportkrant kopte de hoofdpagina vandaag met 'Black Friday' tussen de afbeeldingen van Internazionale-spits Romelu Lukaku en AS Roma-verdediger Chris Smalling. Dit moest een voorbeschouwing zijn op de wedstrijd van aankomende vrijdag, maar leidde tot grote onrust.

Everton ontslaat trainer Silva daags na oorwassing

Het doek is gevallen voor Marco Silva bij Everton. De Portugese coach stond al lange tijd onder grote druk op Goodison Park en heeft donderdag het fatale gesprek gevoerd met de clubleiding. Silva was achttien maanden in dienst en coachte Everton woensdag voor het laatst in de stadsderby tegen Liverpool die met 5-2 verloren werd.

Doelpunt Luckassen helpt Anderlecht naar kwartfinales

In de competitie wil het niet vlotten voor Anderlecht, maar in het bekertoernooi is vooralsnog weinig reden voor onvrede. De topclub uit Brussel is donderdag doorgestoten naar de kwartfinales van het bekertoernooi dankzij een 2-3 overwinning op Royal Moeskroen.

Arsenal-drama zet zich voort met Ljungberg: Brighton zegeviert

De vrije val van Arsenal komt maar niet ten einde. Ook met Freddie Ljungberg voor de groep blijft de ploeg dramatisch presteren. De Zweed debuteerde afgelopen weekend met een 2-2 gelijkspel tegen Norwich City als interim-coach en is donderdag tegen een nog grotere teleurstelling aangelopen. In een slecht gevuld Emirates Stadium pakte Brighton & Hove Albion de zege: 1-2.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen