Janssen enorm populair in Mexico: "Hij ligt goed in de groep"

14 december 2019, 14:19

Na een moeilijke periode bij Tottenham Hotspur blaast Vincent Janssen bij Monterrey zijn loopbaan nieuw leven in. De spits begint steeds meer zijn draai te vinden in Mexico, wat ook Wout Westerhof niet is ontgaan. "Hij is in heel korte tijd enorm populair geworden", zegt hij.

Janssen was in de laatste vier competitiewedstrijden drie keer trefzeker. De spits wist daarnaast vijf keer het net te vinden in het bekertoernooi. Zijn doelpunten hebben hem populair gemaakt. "Maar je ziet ook dat Janssen goed in de groep ligt. Hij heeft een goede houding. Ze zijn heel erg betrokken met hem", laat de zoon van voormalig FC Groningen- en PSV-trainer Hans Westerhof weten aan de NOS.

De jeugdcoach vertelt dat men in Mexico gecharmeerd is van de manier waarop Janssen speelt. "Janssen knalt erop en toont veel vechtlust. Daar heeft hij ook zijn bijnaam 'El Toro' (de stier, red.) aan verdiend. Dat vinden ze mooi", zegt Westerhof, die stelt dat Janssen zich snel aanpast. "Hij is ook al Spaans aan het leren. De Mexicanen waarderen dat. Spanjaarden of Argentijnen doen veel meer uit de hoogte als ze in Mexico gaan voetballen, dat zie je bij Nederlanders veel minder."

Monterrey is een van de deelnemers van het WK voor clubteams, maar Janssen zal niet in actie komen in Qatar. Hij kampt met een spierblessure die hem zo'n twee weken aan de kant houdt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen