Wiegman verpulvert Letland met 20-0 (!) in WK-kwalificatie

30 november 2021, 21:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De nationale damesvoetbalploeg van Engeland heeft dinsdagavond een monsterzege geboekt op Letland. Het team van bondscoach Sarina Wiegman stuurde het nietige Letland met een 20-0 nederlaag terug naar huis. De doelpunten werden netjes verdeeld over de twee speelhelften.

Terwijl de Oranje Leeuwinnen tot op heden niet weten de overtuigen in de WK-kwalificatie, dendert Wiegman in Engeland flink door. Letland werd eerder al met 0-10 verslagen en hoopte in Engeland de schade te beperken. Dat lukte echter niet en na de 8-0 ruststand nam de thuisploeg na de thee geen gas terug. uiteindelijk werd het dus 20-0 voor Engeland.

In het Keepmoat Stadium van Doncaster werden de doelpunten gemaakt door Lauren Hemp (4x), Bethany Mead (3x), Ellen White (3x), Ella Toone (2x), Alessia Russo (2x), Bethany England (2x) Georgia Stanway, Jessica Carter, Jill Scott en Jordan Nobbs. Door de bizarre overwinning is Engeland nog altijd ongeslagen in groep D. Letland staat puntloos op de laatste plek.

Verenigde Arabische Emiraten - Syrië 2-1

Bert van Marwijk begon op zijn beurt met drie punten aan de Arab Cup. Met de Verenigde Arabische Emiraten bleek de Nederlandse bondscoach met 2-1 te sterk voor Syrië. In de eerste helft scoorden Caio en Alhassan Saleh voor de thuisploeg. Na de rust maakte Ward Al Salama de wedstrijd nog spannend namens Syrië. In de slotfase volgde nog een rode kaart voor de Emiraten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen