Dortmund-directeur weerlegt uitspraken Haaland: "Totale bullshit"

19 januari 2022, 12:45

De beslissing van Erling Haaland over zijn toekomst heeft niet zoveel haast als hij eerder zelf beweerde. De spits zei in een recent interview dat hij het gevoel had dat Borussia Dortmund hem onder druk zette om snel te beslissen. "Totale bullshit", zo reageerde directeur Hans-Joachim Watzke echter.

Ook verschillende Duitse media beweerden al dat Dortmund uiterlijk in februari wilde weten wat de plannen van Haaland zijn. "Er werd gezegd dat wij Erling een ultimatum hebben gesteld. Dat is totale bullshit. Er is geen sprake van een deadline", zo maakte Watzke duidelijk in gesprek met ARD.

Watzke gaf aan dat de uitspraken van de jonge spits geen gevolgen zullen hebben, omdat hij vooral zichzelf ermee heeft. Hoewel er dus geen ultimatum ligt, zal Dortmund toch graag snel meer willen weten. "Hij moet begrip hebben voor onze situatie. We kunnen niet tot eind mei wachten", zei Watzke eerder. 

Haaland ligt bij Dortmund nog vast tot medio 2024, maar het heeft er alle schijn van dat hij komende zomer zal vertrekken. Aan vrijwel iedere Europese topclub werd hij inmiddels al eens gelinkt. Op het moment lijken Real Madrid en Manchester City de beste papieren te hebben, maar zelfs het noodlijdende FC Barcelona hoopt nog altijd op zijn komst

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen