Feyenoord stuurt hoofdpijndossier tijdelijk naar KKD

5 januari 2022, 09:54

Feyenoord heeft Christian Conteh tot het einde van het seizoen ondergebracht bij FC Dordrecht. De 22-jarige buitenspeler werd in de eerste helft van het seizoen verhuurd aan het Duitse SV Sandhausen, maar aan dat verblijf kwam vroegtijdig een einde. Feyenoord heeft razendsnel doorgeschakeld en stalt de Duitse aanvaller nu in de Keuken Kampioen Divisie.

Conteh hoopt bij FC Dordrecht eindelijk te kunnen laten zien waarom Feyenoord hem in 2020 oppikte bij Sankt Pauli. De razendsnelle Conteh kwam met hoge verwachtingen binnen in de Kuip, maar kon dat vooralsnog nooit waarmaken. De teller van de Duitser in de Eredivisie staat slechts op 33 minuten, waardoor hij afgelopen zomer mocht worden verhuurd.

Bij SV Sandhausen, een club op het tweede niveau in Duitsland, kwam hij echter niet aan spelen toe. De buitenspeler kwam verdeeld over vier wedstrijden slechts 69 minuten in actie en leverde daarin één assist. Het leek Feyenoord beter om de aanvaller terug te halen en naar een andere club te sturen. FC Dordrecht klopte met succes aan. "Ik ben blij om hier te zijn", liet de Duitser direct na zijn presentatie weten op de clubmedia.

Feyenoord telde in 2020 ongeveer 400.000 euro neer voor de aanvaller, die tot dusverre als miskoop kan worden bestempeld. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2024 in de Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen