Haaland doet boekje open: "De club wil dat ik een besluit neem"

15 januari 2022, 09:05

Borussia Dortmund maakte vrijdagavond indruk door in eigen huis met 5-1 van het dit seizoen zo verrassend goed presterende Freiburg te winnen. Spits Erling Haaland was twee keer trefzeker tegen de ploeg van doelman Mark Flekken. Er wordt ook in deze transferwindow flink getrokken aan de spits. De Noor focust zich liever op de wedstrijden, maar stelt dat de club hem dit onmogelijk maakt.

Na afloop is Haaland open over zijn situatie bij de Duitse topclub. "Ik heb er de afgelopen zes maanden voor gekozen om niet te reageren op de geruchten, uit respect voor Borussia Dortmund", begint Haaland na de wedstrijd voor de camera van ViaPlay. "Maar de club zet nu druk op me, ze willen dat ik nú een besluit neem over mijn toekomst. Dus hoewel ik me liever concentreer op mijn spel, zal ik die beslissing binnenkort dus ook moeten nemen. Nu is de tijd aangebroken om er werk van te maken."

Haaland wordt gevraagd wanneer het beste moment voor hem zou zijn om de knoop over een transfer door te hakken. "Nu in ieder geval niet. We zitten middenin een zware periode met veel moeilijke wedstrijden. Maar als het erom gaat wat ik wil, dan is dat nu alleen maar bezig zijn met de wedstrijden met mijn club. Maar dat is op deze manier niet mogelijk, als de club me blijft pushen."

Lees ook: Haaland kopen? Meer dan 300 miljoen alstublieft

Haaland wordt al tijden in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, dat in hem de ideale aanvalsleider ziet voor de komende jaren. Ook wordt de naam van de Noors international genoemd bij tal van andere topclubs, waaronder Chelsea en Manchester City. Bij die laatste club stond zijn vader Alf-Inge enkele jaren onder contract als centrale verdediger.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen