'Real Madrid heeft flinke concurrentie in strijd om Gravenberch'

29 januari 2022, 20:26   Bijgewerkt: 29 januari 2022, 20:35

Deze week werd bekend dat Ryan Gravenberch hoog op het verlanglijstje van Real Madrid staat. Volgens Mundo Deportivo houden nog veel meer Europese grootmachten de verrichtingen van de negentienjarige middenvelder van Ajax in de gaten.

FC Barcelona, Manchester City en Borussia Dortmund zijn de clubs met meer dan gemiddelde belangstelling voor Gravenberch. Zij moeten in de strijd om de handtekening van de tienvoudig Oranje-international Real Madrid zien af te troeven. De club uit de Spaanse hoofdstad zou al contact hebben gezocht met Mino Raiola, die de belangen van de Ajax-middenvelder behartigt.

Lees ook: 'Spaanse topclub zoekt contact met Raiola voor Gravenberch'

Volgens de Spaanse sportkrant voldoet Gravenberch aan alle eisen die in het huidige voetbal aan een middenvelder worden gesteld. Naast de Amsterdammer staan er ook enkele andere talentvolle spelers op de shortlist van Real Madrid. Eén van hen is Aurélien Tchouameni, die al twee jaar veel indruk in het shirt van AS Monaco maakt. Ondanks de enorme concurrentie in de Franse nationale ploeg is Tchouameni uitgegroeid tot international.

Het is niet ondenkbaar dat Gravenberch bezig is aan zijn laatste maanden in dienst van Ajax. De middenvelder heeft in de Johan Cruijff ArenA een contract dat medio 2023 afloopt. Wil Ajax hem voor een flink bedrag verkopen, dan moet hij komende zomer in de etalage worden gezet.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen