Vitesse treft Feyenoord na onderhandelingstafel nu op het veld

15 januari 2022, 07:00   Bijgewerkt: 14 januari 2022, 22:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 15 januari.

Specials

Transferweekje

De transfermarkt is al weer eventjes open en dat betekent volop transfers, huurdeals én geruchten. Wat gaan de komende weken ons brengen? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Manchester City - Chelsea (13.30 uur)

Het leek een spannende titelstrijd te worden in de Premier League, maar de laatste weken bracht Manchester City daar verandering in. Het bleef winnen terwijl Chelsea en Liverpool veelvuldig punten verspeelden. De vraag is of zij nog in staat zijn de spanning terug te brengen. Vandaag zou voor Chelsea in ieder geval een mooie gelegenheid zijn om daarmee te beginnen.

1. FC Köln - Bayern München (14.30 uur)

Ook Bayern München lijkt dit seizoen weer weinig serieuze concurrentie te krijgen in de kampioensrace, al opende het 2022 wel met een nieuwe uitglijder tegen Borussia Mönchengladbach. Met 1. FC Köln treft het de verrassende nummer zes van de Bundesliga, dat aan een reeks van drie zeges op rij bezig is. Maken die ingrediënten een nieuwe stunt vanmiddag mogelijk? 

Feyenoord - Vitesse (20.00 uur)

Feyenoord en Vitesse onderhandelden afgelopen week druk over een eventuele winterse transfer van Riechedly Bazoer. Inmiddels lijkt het erop dat de sterkhouder van de Arnhemmers tot de zomer blijft waar hij is, voor hij de club transfervrij verlaat. Dat Vitesse en Bazoer de Eredivisie vandaag uitgerekend tegen Feyenoord hervatten, maakt de ontmoeting tussen de nummers drie en vier nog wat extra pikant.

FC Twente - sc Heerenveen (20.00 uur)

Misschien wel de grootste transfer van deze winter in de Eredivisie was die van Joey Veerman. Hoe hij het er bij zijn nieuwe club PSV vanaf brengt, zien we morgen, maar de vraag hoe sc Heerenveen zijn vertrek opvangt kan vandaag worden beantwoord. De Friezen staan voor een lastige uitwedstrijd tegen FC Twente, de nummer zes van de competitie. 

Voetbal op tv

13.30 uur: Manchester City - Chelsea, Ziggo Sport - live verslag van het Premier League-duel

15.30 uur: 1. FC Köln - Bayern München, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Bundesliga-duel

16.30 uur: ADO Den Haag - TOP Oss, ESPN - live verslag van het Keuken Kampioen Divisie-duel

17.00 uur: Nigeria - Soedan, ESPN 3 live verslag van het Afrika Cup-duel

18.30 uur: Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Bundesliga-duel

18.30 uur: Aston Villa - Manchester United, Ziggo Sport - live verslag van het Premier League-duel

18.45 uur: NEC - Heracles Almelo, ESPN 2 - live verslag van het Eredivisie-duel

20.00 uur: Feyenoord - Vitesse, ESPN - live verslag van het Eredivisie-duel

20.00 uur: FC Twente - sc Heerenveen, ESPN 3 - live verslag van het Eredivisie-duel

20.00 uur: Guinee-Bissau - Egypte, ESPN 4live verslag van het Afrika Cup-duel

20.45 uur: Juventus - Udinese, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Serie A-duel

21.00 uur: Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk, ESPN 2 - live verslag van het Eredivisie-duel

21.00 uur: Paris Saint-Germain - Stade Brest, Ziggo Sport Tennis - live verslag van het Ligue 1-duel

21.30 uur: Real Betis - Sevilla, Ziggo Sport - live verslag van het Copa del Rey-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen