Dit zijn de elf namen van Ajax op bezoek bij Willem II

19 februari 2022, 17:40

Ajax treedt zaterdagavond met de sterkst mogelijke formatie aan tegen Willem II. Dat betekent dat Ryan Gravenberch wederom op de bank begint. Davy Klaassen is de nummer tien bij de Amsterdammers, terwijl Steven Berghuis opnieuw in zijn nieuwe rol lager op het middenveld zal spelen.

Komende woensdagavond hervat Ajax de Champions League-campagne met de uitwedstrijd tegen Benfica. Met Willem II treft het nu eerst de nummer vijftien van de Eredivisie, maar spelers sparen achtte trainer Erik ten Hag dus niet nodig. Dat betekent dat Gravenberch opnieuw de meest opvallende afwezige is. Hij zag Berghuis zijn positie tijdens zijn coronabesmetting uitstekend invullen en moet het nu dus met een reserverol doen.

Verder valt op dat Nicolas Tagliafico helemaal niet bij de wedstrijdselectie zit. De Argentijn was teleurgesteld dat de club hem deze winter niet naar FC Barcelona liet gaan, maar kwam sindsdien drie keer als invaller in actie. Vandaag zal dat dus geen optie zijn. Waarom hij er niet bij is, is niet bekend.

Koploper Ajax treft met Willem II de nummer vijftien van de competitie. De Tilburgers staan nog twee punten boven de degradatiestreep en kunnen een stunt dus heel goed gebruiken. De wedstrijd begint om 18:45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen