Vitesse-vader rijdt inbrekers klem en levert ze uit aan politie

29 maart 2022, 10:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

MMA/Kickbokskampioen Melvin Manhoef, de vader van Vitesse-verdediger Million (20, foto), heeft een mooie daad verricht. Hij zag hoe potentiële inbrekers hun daad aan het voorbereiden waren. Ze hingen meerdere dagen rond bij het huis van Manhoef en gebruiken zogenoemde inbrekersbriefjes. Daarop greep hij in, juist op het moment dat ze zouden toeslaan.

Maandag reed Manhoef de jongens klem en haalde ze vervolgens eigenhandig uit de auto. "Ik was aan het trainen maar ben meteen terug naar huis gegaan. En ja hoor, toen zag ik ze. Ze waren met zijn drieën teruggekomen om in te breken", blikt de vader van de Vitessespeler terug in De Telegraaf op zijn eigen actie. Hij zette zijn auto voor die van de inbrekers, maar die konden de Mercedes eerst nog omzeilen.

Daarop besloot Manhoef om achter het drietal aan te rijden en reed ze na een achtervolging uiteindelijk klem. "Ik heb een autoraam ingeslagen en heb de jongens eruit gehaald", blikte hij terug. De politie werd ingeschakeld en het trio werd met inbrekersapparatuur in de boeien geslagen door de actie van Manhoef.

"Ik vind het vervelend als ik niet thuis ben en mijn gezin niet kan beschermen", verklaarde hij zijn eigen handelen. Wel liep hij er een handblessure bij op, maar dat neemt hij voor lief. "Bovendien zijn er drie jongens van de straat die geen goede bedoelingen hadden." Manhoef jr. speelde dit seizoen dertien officiële wedstrijden namens de Arnhemmers.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen