'Naam van Flekken valt in jacht naar extra doelman in Londen'

19 juni 2022, 22:15
'Naam van Flekken valt in jacht naar extra doelman in Londen'

Mark Flekken zou op het verlanglijstje van Brentford staan. De doelman van Freiburg en het Nederlands elftal moet de Londenaren van meer opties onder de lat voorzien. Brentford zou van plan zijn om miljoenen te bieden bij de Duitse werkgever van Flekken.

Brentford gaat voor de tweede keer op rij aantreden in de Premier League. Daarom wil manager Thomas Frank naast eerste doelman David Raya een extra mogelijkheid voor die positie. Volgens het Engelse medium The Sun staat Flekken op het lijstje van de Londenaren. De boulevardkrant noemt daarnaast een bedrag van 11,5 miljoen euro. Dat wil Brentford op tafel leggen.

Het is echter zeer de vraag of Freiburg van plan is om mee te werken aan een vertrek van Flekken. De sluitpost is een belangrijke schakel bij de Duitsers, die na de zomer gaan aantreden in de Europa League. Freiburg doet al maanden geheimzinnig over de contractsituatie van Flekken. Het is dan ook niet bekend hoelang de geboren Limburger nog vastligt bij zijn werkgever.

De interesse uit Engeland kan voor de viervoudig Oranje-international wel zijn eerste avontuur buiten Duitsland betekenen. De voormalig jeugdspeler van Roda JC speelde achtereenvolgens bij Alemannia Aachen, Greuther Fürth, MSV Duisburg en sinds de zomer van 2018 Freiburg. Ook Ajax informeerde onlangs nog bij Freiburg naar de mogelijkheden rondom Flekken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen