Boadu krijgt weer slecht nieuws: Monaco winkelt in de Bundesliga

16 juli 2022, 10:33
Boadu krijgt weer slecht nieuws: Monaco winkelt in de Bundesliga

Myron Boadu zal flink aan de bak moeten om dit seizoen een basisplaats te veroverern bij AS Monaco. De talentvolle spits kwam vorig voetbaljaar niet veel in actie en ziet zijn werkgever opnieuw een flinke slag slaan op de transfermarkt. Breel Embolo wordt overgenomen van Borussia Mönchengladbach.

Monaco maakte de transfer van Embolo vrijdagavond wereldkundig. Volgens media in Frankrijk moeten de Monegasken ongeveer 12,5 miljoen euro betalen aan Gladbach, waar de spits nog tot medio 2024 onder contract stond. Embolo speelde eerder al in het shirt van FC Basel en Schalke 04. De 25-jarige international van Zwitserland heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen.

Embolo is na Takumi Minamino de tweede aanwinst van Monaco, dat vooralsnog dus zaken doet in aanvallend opzicht. Minamino kwam onlangs al over van Liverpool, waar hij slechts een bijrol kon vertolken. Het wordt voorlopig wel dringen in de voorhoede. Monaco heeft op dit moment namelijk ook nog onder meer Boadu, Sofiane Diop, Gelson Martins, Kevin Volland, Krépin Diatta en Wissam Ben Yedder rondlopen.

Boadu ziet bui al hangen

Het is dus zeer de vraag wat er deze zomer gaat gebeuren met Boadu, die op zijn beurt nog tot de zomer van 2026 vastligt in het Stade Louis II. De spits kwam een jaar geleden voor zeventien miljoen euro over van AZ, maar wist nog niet echt te overtuigen. De jeugdinternational van Oranje moest het vooral doen met invalbeurten en kwam uiteindelijk slechts tot vier treffers in de Ligue 1.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen