OddsBeater lanceert meest veelzijdige vergelijker voor hoogste odds

30 juli 2022, 10:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De start van het voetbalseizoen in Nederland wordt zaterdagavond ingeluid met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV. Het belooft een spectaculair begin te worden van een prachtig voetbaljaar, met het winterse WK als bijzondere onderbreking. Waar kun je dit seizoen de beste sportweddenschappen afsluiten? OddsBeater.nl lanceert vandaag de meest veelzijdige Oddsvergelijker van Nederland, waarbij je de quoteringen van de verschillende bookmakers met een Nederlandse licentie kunt vergelijken.

Wedden op sport is in Nederland bij diverse bookmakers mogelijk. Dat betekent echter niet dat overal dezelfde quoteringen worden gehanteerd. Nu is het natuurlijk mogelijk om de sites een voor een af te gaan om de beste quotering voor je weddenschap te vinden, maar dat is een tijdrovend proces. Veel handiger is het om gebruik te maken van de Oddsvergelijker op OddsBeater.nl. Hiermee kun je de quoteringen van liefst 15.000 sportevenementen bij verschillende bookmakers met een Nederlandse licentie vergelijken en dus de hoogste odds vinden. Je vergelijkt toch ook je zorgverzekering, hotels of vliegtickets om de beste deal te krijgen? Waarom zou je dat bij een sportweddenschap niet doen?

Wie wil er niet meer waar voor zijn geld? Bookmakers vergelijken loont en de Oddsvergelijker op OddsBeater.nl is daar een heel handige tool voor. Niet alleen omdat het veel tijd scheelt bij het zoeken naar de beste odds, maar ook omdat je hiermee het hoogste rendement kunt behalen. Wil je niet één weddenschap vergelijken, maar een combinatie van weddenschappen? Ook dat is mogelijk. Je kunt liefst twaalf verschillende wedmarkten vergelijken, waaronder beide teams scoren, meer dan X-aantal doelpunten en 3-Way Handicap. De Oddsvergelijker op OddsBeater.nl is de meest veelzijdige van Nederland en vergelijkt jouw combinatie bij zes verschillende bookmakers: LiveScore Bet, Holland Casino, Circus, Bet365, Jack's en TOTO.

Op OddsBeater.nl kun je voor meer dan alleen de Oddsvergelijker terecht. Hier vind je ook alle informatie over wedden op sport, previews op dagelijkse basis (inclusief wedtips!) en artikelen die jouw kennis over wedden op sport kunnen vergroten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen