'Suárez hakt knoop door en verkast na WK naar Verenigde Staten'

5 oktober 2022, 14:29
Foto: © ProShots

Luis Suárez vervolgt zijn loopbaan naar verluidt in de Major League Soccer. De ervaren spits staat momenteel nog onder contract bij Nacional, waar hij eind oktober de deur weer achter zich dicht gaat trekken. Na het WK in Qatar kan Suárez in Amerika een nieuw avontuur aangaan.

Suárez koos afgelopen zomer voor een verrassende transfer naar zijn oude liefde Nacional, waar hij zijn loopbaan jaren geleden ook begon. De competitie in Uruguay eindigt over een paar weken en dan wordt de samenwerking niet verlengd. Dat liet de voorzitter van Nacional in een eerder stadium al weten. Het Spaanse medium Mundo Deportivo weet dat de toekomst van de routinier in Amerika ligt.

Lees ook: Suárez alweer bijna klaar bij Nacional: "Dat is zo afgesproken"

LA Galaxy is namelijk zeer gecharmeerd van Suárez, die het op zijn beurt ook wel ziet zitten om naar Los Angeles te verhuizen. Het seizoen in de Major League Soccer is bijna ten einde en begint weer in 2023. Zodoende zou Suárez na het WK in Qatar kunnen aansluiten bij zijn nieuwe werkgever. Eerder was de Uruguayaan te vinden bij FC Groningen, Ajax, Liverpool, FC Barcelona en Atlético Madrid.

WK 2022 in Qatar

Eerst richt de doelpuntenmachine zijn pijlen echter op het WK met Uruguay. De 134-voudig international hoopt in Qatar hoge ogen te kunnen gooien op wat misschien wel zijn laatste eindtoernooi is. Uruguay speelt op het WK in de groepsfase tegen Zuid-Korea, Portugal en Ghana. Het wordt voor Suárez zijn vierde WK. Eerder was hij van de partij in Zuid-Afrika, Brazilië en Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen