'Engelse clubs strijden om komst Noa Lang, prijskaartje bekend'

28 december 2022, 12:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Noa Lang mag zich opmaken voor een droomtransfer naar de Premier League. De 23-jarige aanvaller staat volgens The Athletic in de belangstelling van verschillende clubs in de Engelse topcompetitie. Club Brugge lijkt miljoenen te gaan verdienen aan de Oranje-international.

Lang, die afgelopen maand met het Nederlands elftal deelnam aan het WK voetbal, is al jaren een van de meest begeerde Nederlandse spelers. Afgelopen zomer leek hij nog op weg naar een club in Engeland of AC Milan, maar destijds ging het feestje tot zijn teleurstelling niet door. Na een uitstekend halfjaar bij Club Brugge komt er nu alsnog een kans.

De Engelse krant meldt niet om welke club het gaat, maar het lijkt erop dat onder meer Everton en Bournemouth interesse hebben in de aanvaller. Club Brugge hoopt een bedrag van rond de 25 miljoen euro te ontvangen voor de buitenspeler. Daarmee schrijft hij geen record op zijn naam. Charles De Ketelaere is met een transfersom van 32 miljoen euro, betaald door AC Milan, de duurste ooit.

Vertrek Hoefkens

Wat er de komende weken ook gebeurt met Lang, hij zal in ieder geval niet meer spelen onder Carl Hoefkens. De oefenmeester volgde afgelopen zomer Alfred Schreuder op bij de Belgische landskampioen, maar is ontslagen wegens tegenvallende resultaten. Club Brugge staat op de teleurstellende vierde plaats.

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jaja hij heeft de clubs weer voor het uitzoeken . Waar hebben we dat eerder gehoord .

Stijn040
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

lijkt me nogal veel geld voor iemand met zo'n misselijke houding

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen