Crisis bij PSV, Danjuma verrast en Schreuder mag blijven | FCUpdate Recap

25 januari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 24 januari 2023, 23:49

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 24 januari.

FC Emmen drukt tienkoppig PSV verder in de problemen

PSV heeft verzuimd om de koppositie te pakken. De Eindhovenaren struikelden over degradatiekandidaat FC Emmen, dat met 1-0 won. Een schuiver van Lucas Bernadou en een donkerrode kaart Mauro Júnior deden het tandeloze PSV de das om. Door de eerste thuisoverwinning van FC Emmen sinds 20 augustus, kunnen Feyenoord en AZ morgen verder uitlopen op de Eindhovenaren. Het was het zoveelste puntverlies voor PSV tegen een club uit het rechterrijtje. Het hele artikel lezen? Klik hier!

El Ghazi loopt leeg na blamage en richt zich tot PSV-supporters

PSV-aanvaller Anwar El Ghazi heeft er dinsdagavond na afloop van de uitwedstrijd tegen FC Emmen geen misverstand over laten bestaan. De Eindhovenaren waren bij een overwinning in punten gelijk gekomen met koploper Feyenoord, maar kwamen bijzonder matig voor de dag en verloren volledig terecht met 1-0 van de degradatiekandidaat. El Ghazi heeft te doen met de meegereisde supporters van PSV. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Ajax komt goed weg: RKC Waalwijk houdt Sparta in bedwang

Sparta heeft door een 0-0 gelijkspel tegen RKC Waalwijk verzuimd te stijgen naar plek vier. Bij winst konden de Rotterdammers over Ajax en FC Twente heen wippen, maar de ploeg uit Waalwijk stak daar een stokje voor. In grote delen van de wedstrijd liet de ploeg van Joseph Oosting Sparta het spel maken en mede door het uitblijven van een doelpunt, kwam de wedstrijd geen moment los. Een doelpuntloos gelijkspel was dan ook het logische gevolg. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Besiktas heeft opvallend lage transfersom over voor Veerman'

PSV zou na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke zomaar nóg een belangrijke kracht kunnen verliezen. Joey Veerman staat naar verluidt in de belangstelling van Besiktas. De Turkse topclub wil hem op huurbasis overnemen, maar zou ook al een transfersom voor hem in gedachten hebben. Die lijkt echter veel te laag om PSV te kunnen overtuigen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Verrassende move Danjuma is rond, Everton blijft met lege handen achter'

Een shock-move in Engeland. Arnaut Danjuma leek de afgelopen dagen op weg naar Everton, maar hij staat inmiddels op het punt zijn handtekening te zetten onder een contract bij Tottenham Hotspur. De Londenaren hebben de aanvaller op het laatste moment weten te overtuigen niet voor Everton, maar voor hen te kiezen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Schreuder mag na crisisoverleg blijven, Ajax wil nieuwe assistent'

Na een crisisoverleg bij Ajax mag trainer Alfred Schreuder 'gewoon' blijven. Het Ajax-schip schommelt aan alle kanten, maar vooralsnog lijkt iedereen aan boord te blijven. Voor, tijdens en na De Klassieker ging het veel over Schreuder, wiens baan aan een zijden draadje hangt. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Jinek over Berghuis: "Ik denk niet dat hij de uitzending heeft gezien"

Steven Berghuis beet na De Klassieker van afgelopen zondag behoorlijk van zich af. De middenvelder van Ajax vindt het onverantwoord hoe de media zich uitten in aanloop naar de immer beladen wedstrijd. Onder andere het programma Jinek moesten het ontgelden. Presentatrice Eva Jinek reageerde maandagavond in haar talkshow. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen