Overmars grijpt mis: PSV-aanvaller kiest voor Belgische concurrent

27 januari 2023, 19:02

Yorbe Vertessen staat voor een overstap naar het Belgische Union Sint-Gillis. Daar maken na Belgische media ook Voetbal International en het Eindhovens Dagblad melding van. Marc Overmars wilde de aanvaller van PSV ook naar Antwerp halen, maar ziet een concurrent er met de razendsnelle aanvaller vandoor gaan.

Door de komst van Fábio Silva naar PSV stond Vertessen op de nominatie om verhuurd te worden. Ondanks dat er met Cody Gakpo en Noni Madueke verschillende aanvallers zijn vertrokken, is er weinig perspectief op speelminuten voor de jonge Belg. Daarom maakt de 22-jarige spits nu op huurbasis de overstap naar Union Sint-Gillis.

Dat Vertessen vlak voor het einde van de transferwindow kiest voor de club uit Brussel is voor Antwerp een domper. Technisch directeur Marc Overmars hoopte de aanvaller namelijk naar De Bosuil te halen, maar Vertessen kiest echter voor de concurrent. Union Sint-Gillis staat tweede in de Belgische competitie en heeft een voorsprong van vier punten op Antwerp.

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij ging vrijdagmiddag op de persconferentie al even in op een eventueel vertrek van de Belgische spits van PSV: "Na de komst van Fábio Silva is het belangrijk dat Yorbe minuten gaat maken en gaat spelen. Voor zijn belang, maar ook voor het belang van PSV. Dat is ook met de speler besproken", werd de coach geciteerd door Voetbal International.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen