Ajax heeft TD in het vizier, Leeds wil Slot aan het roer | FCUpdate Recap

8 februari 2023, 00:30

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 8 februari.

Driessen onthult opvallende kandidaat-technisch directeur Ajax

Valentijn Driessen heeft bij Vandaag Inside de naam van een kandidaat voor de positie van technisch directeur van Ajax onthuld. Julian Ward, rechterhand van Jürgen Klopp bij Liverpool, is volgens de Telegraaf-journalist in beeld voor de functie die vacant is sinds het vertrek van Marc Overmars, nu een jaar geleden. Hele artikel lezen? Klik hier! 

Verliest Feyenoord succestrainer? 'Slot op lijstje Leeds United'

Feyenoord-trainer Arne Slot wordt in verband gebracht met de vacante trainerspositie bij Leeds United. Bij de nummer zeventien van de Premier League zou de oefenmeester 'op een lijstje' staan. Dat meldt Martijn Krabbendam, die namens Voetbal International de Rotterdammers volgt. Hele artikel lezen? Klik hier!

Lang geen tienklapper, wél spektakel bij bekerzege Utrecht op AZ

De eerste kwartfinalist in de KNVB Beker is bekend. FC Utrecht was in Alkmaar met 1-2 te sterk voor AZ en schaart zich daarmee bij de laatste acht. De Domstedelingen kwamen op curieuze wijze op voorsprong in de eerste helft, zagen AZ via Jesper Karlsson vervolgens een strafschop missen maar een minuut later alsnog gelijk maken, maar trokken in de verlenging alsnog aan het langste eind. De Japanner Naoki Maeda kroonde zich tot matchwinner. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Beker: uitgerekend Van Hooijdonk held van Heerenveen in Breda

Ook sc Heerenveen heeft dinsdagavond de kwartfinale van de KNVB Beker weten te bereiken. In Breda versloeg het NAC met 1-2. Uitgerekend Sydney van Hooijdonk groeide uit tot de held van de Friezen door met twee treffers een achterstand ongedaan te maken. Hij is oud-speler van de Bredase club en uiteraard ook de zoon van clublegende en huidig NAC-commissaris Pierre van Hooijdonk. Hele artikel lezen? Klik hier! 

Ten Hag staat voor keuze: wie wordt de nieuwe United-spits?

Manchester United haalde afgelopen winter Wout Weghorst op huurbasis, maar hoop de selectie komende zomer te versterken met een absolute topspits. De club zou daarvoor een bedrag van ruim 110 miljoen euro gereserveerd hebben. Daarbij heeft Erik ten Hag twee kandidaten op het oog, weet de Engelse krant The Telegraph te melden. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'PL-giganten hebben geen genade en willen City zien degraderen'

Manchester City zit in de problemen. Nadat meerdere Europese topclubs op de vingers zijn getikt en zelfs een aantal clubs puntenminderingen kregen van de voetbalbonden, is City de volgende die het boetekleed moet aantrekken. De grootste rivalen van The Citizens hebben geen genade en willen dat de club degradeert. Hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen