Vermiste Mark van den Boogaart na meer dan maand terecht

11 februari 2023, 20:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mark van den Boogaart is terecht. De voormalig profvoetballer was sinds 6 januari vermist.

Een bekende van Van den Boogaart heeft aan Hart van Nederland laten weten dat de oud-(jeugd)speler van Feyenoord, FC Dordrecht en NEC is herenigd met zijn kinderen. De politie bevestigt dat Van den Boogaart terecht is.

Een maand geleden vroeg Myrthe Eggink, de ex van Van den Boogaart, aandacht voor de vermissing. Vermoed werd toen dat de oud-voetballer zich in Spanje zou bevinden. "Bij onze zoektocht lopen we tegen de grenzen van de privacywetgeving aan, waardoor bijvoorbeeld zijn bankgegevens niet gecheckt kunnen worden, terwijl het gaat om iemand, die dringend zorg nodig heeft", zei Eggink tegen De Telegraaf.

Het is (vooralsnog) onduidelijk waar Van den Boogaart de afgelopen weken is verbleven en waarom hij niets van zich liet horen. De voormalig middenvelder kwam tussen 2006 en 2009 uit voor FC Dordrecht en NEC en speelde ook een tijdje in Spanje, maar brak nooit echt door in het profvoetbal. Bij de amateurs, waar hij sinds 2010 actief was, boekte Van den Boogaart wel succes. Hij werd een vaste waarde voor elftallen als Barendrecht, Rijnsburgse Boys en AFC. Bij Rijnsburgse Boys was hij zelfs aanvoerder. In 2018 hing hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen