Aanstaande komst Fraser lijkt zichtbaar: 'RKC concreet voor Utrechter'

26 april 2023, 08:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

RKC Waalwijk hoopt Ruben Kluivert over te nemen van FC Utrecht. De jonge centrale verdediger staat in de concrete belangstelling van de Waalwijkers, die wel een transfersom voor hem moeten neerleggen. Dat RKC zich meldt voor Kluivert lijkt niet los gezien te kunnen worden van Henk Fraser, die vermoedelijk Joseph Oosting gaat opvolgen in het Mandemakers Stadion.

Volgens De Telegraaf is de Brabantse club bezig om via verschillende geldschieters een goed bedrag bij elkaar te krijgen, want de club kan Kluivert niet gratis overnemen van de Domstedelingen. De verdediger - en het jongere broertje van Justin Kluivert - staat nog tot 2024 onder contract in de Domstad. De Waalwijkers leggen niet vaak een transfersom neer voor een speler, wat ook laat zien dat de goede prestaties van de club wat  doen met de financiële middelen.

Artikel gaat verder onder video

Kluivert komt niet heel veel in de plannen voor bij FC Utrecht, waardoor een stap naar RKC voor hem een logische keuze lijkt te zijn. Het zou de geruchten over de eventuele komst van Henk Fraser naar Waalwijk nog meer bevestigen. De oefenmeester werkte in zijn korte periode in Utrecht namelijk samen met de verdediger en zou volgens de ochtendkrant gecharmeerd zijn geweest van de kwaliteiten van Kluivert.

RKC verwacht dat Shawn Adewoye deze zomer weer vertrekt bij de club, waardoor het voor hem vroegtijdig een opvolger wil vastleggen. Mogelijk wordt dat dus Kluivert. De Waalwijkers zagen dinsdag ook al een speler vertrekken voor in het volgende seizoen, want  Saïd Bakari vertrekt transfervrij naar Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen