Uitverkoop bij Man United: slechts drie basisspelers van Ten Hag níét te koop

30 april 2024, 16:23
Foto: © Imago

Manchester United staat komende zomer open om te praten over het vertrek van bijna alle basisspelers. Slechts drie vaste waarden mogen onder geen enkele voorwaarde vertrekken van Old Trafford.

Volgens de BBC staat Sir Jim Ratcliffe, de nieuwe mede-eigenaar van Manchester United, open om bijna de hele basiself te verkopen. Slechts drie spelers die onder Erik ten Hag bijna alle duels starten, mogen hoe dan ook niet vertrekken. Dat gaat om de talenten Rasmus Højlund, Kobbie Mainoo en Alejandro Garnacho.

Artikel gaat verder onder video

Een van de namen op de lijst van spelers die de club mogelijk gaan verlaten, is Marcus Rashford. Toch laten bronnen bij de club het Britse medium weten dat de voorkeur ernaar uitgaat om de aanvaller te behouden en hem terug te helpen naar de vorm waarmee hij vorig seizoen voor het eerst dertig doelpunten wist te maken.

Mochten clubs zich in Manchester melden voor aanvoerder Bruno Fernandes, doelman André Onana en verdediger Diogo Dalot, zullen ze diep in de buidel moeten tasten. Laatstgenoemde verlengde nog geen jaar geleden zijn contract tot medio 2028.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mikky Kiemeney laat van zich horen na nieuws over Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney heeft een liefdevolle boodschap voor Frenkie de Jong na de nieuwe enkelblessure van de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bruno Fernandes is een probleem bij MU , hij heeft Ten Hag in z'n zak , weg met die druiloor. Hij speeld te veel naar de verkeerde kleur en denkt dat hij Ronaldo (in goede tijden) is.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ze bij ajax ook zo opruimen van spelers graag

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen