Beelden uit Rome duiken op: 'AS Roma-hooligans jagen op Feyenoorders'

20 april 2023, 07:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het was in de nacht van woensdag op donderdag korte tijd onrustig in de binnenstad van Rome. Een aantal aanhangers van de AS Roma zou namelijk in de binnenstad op zoek zijn gegaan naar supporters van de Rotterdammers. Die zijn niet welkom bij de wedstrijd van donderdagavond, maar naar verluidt hebben honderden Feyenoorders toch de reis naar Rome gemaakt.

Op beelden is te zien dat fans van Roma zich ophouden bij de Shamrock Pub. Daar zouden zij op zoek zijn geweest naar aanhangers van Feyenoord, die op hun beurt in de kroeg zouden zijn blijven zitten. De politie is deze dagen in grote getalen aanwezig in de hoofdstad van Italië. Agenten zouden een confrontatie tussen beide groepen afgelopen nacht hebben voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh wat raar. Supporters (naja supporters......) die (terecht) niet welkom zijn bij een wedstrijd maar dan wel het vliegtuig pakken om daar wat in zo'n stad te gaan rondhangen. Volkomen logisch. Oh nee, toch niet. Helemáál niet provocerend.... En ze zijn zo onschuldig als lammetjes. Wat denk je nou zelf? Kijk dat die debielen van Roma hun eigen stad af willen breken moeten ze lekker zelf weten (dat is ook achterlijk natuurlijk), maar als die Rotterdamse debielen gewoon thuis waren gebleven krijg je ook geen confrontaties. Dus waarom gaan die daarheen? Juist!!! Fuckers...

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

flikkertje komt weer stoer doen hier hoor

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen