Terugkeer premier Rutte in Vandaag Inside hoogst onzeker

4 april 2023, 14:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De kans dat Mark Rutte woensdag opnieuw te zien is in Vandaag Inside lijkt klein. De premier zou voor de tweede keer in korte tijd aanschuiven in de populaire talkshow, maar kampt met ziekte. 

Op 13 maart was Rutte voor het eerst te zien in het programma, wat leidde tot een recordaantal kijkers. Zijn rentree aan tafel bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen leidde tot spanningen aan tafel. Zo liet Van der Gijp vrijdag nog doorschemeren dat hij liever thuis zou blijven als Rutte op dezelfde manier zou worden behandeld als tijdens zijn eerste bezoek. 

Artikel gaat verder onder video

Mogelijk komt het deze week echter niet van een tweede optreden van Rutte in Vandaag Inside. De premier liet dinsdagmiddag op Twitter weten ziek te zijn en als gevolg daarvan aan de Kamervoorzitter te hebben gevraagd een gepland debat naar woensdag te verplaatsen, 'in de hoop dat ik dan hersteld ben.' 


Reacties

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rutte moet nu ophouden zich te verlagen om deel te nemen aan zo'n programma van een kermiszender. Oh ik snap het, Mark is met een charme offensief bezig om stemmen terug te winnen. Ik zou graag Klaver, Kaag, Hoekstra, Schouten met Genée en Derksen willen zien en horen debatteren, maar ik denk dat zij het programma mijden en een uitnodiging zullen gaan bedanken en is terecht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen