Van Hanegem ergert zich aan commercial van ESPN voor PSV - Ajax

16 april 2023, 21:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Willem van Hanegem vindt dat Ajax en PSV dit seizoen allebei 'heel slecht' hebben gepresteerd. De twee clubs strijden, normaal gesproken, voor de tweede plek achter Feyenoord en staan in de bekerfinale. Volgende week zondag treffen ze elkaar in de Eredivisie en Van Hanegem ergert zich aan de hype rondom die wedstrijd.

Op ESPN is de afgelopen dagen geregeld een promo te zien van de topper. "Die partij moet je echt beleven, hoor ik. Nou, ik heb mij weer eens aan negentig minuten PSV gewaagd tegen Volendam. Het is echt zo slecht, ze winnen alleen omdat ze betere spelers hebben en jongens die een wedstrijd kunnen beslissen", zegt Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Maar Volendam heeft meer idee van hoe ze willen voetballen dan PSV."

Artikel gaat verder onder video

Van Hanegem verwacht dat Ajax zondag sterker is in Eindhoven. "Maar laten we ons er niet te veel van voorstellen en ons niet gek laten maken door de televisiezender die net doet alsof de Champions League-finale zondag in Eindhoven wordt afgewerkt. Deze twee ploegen staan een straatlengte achter Feyenoord en die begonnen dit seizoen met een vrijwel volledig nieuw elftal. Dan weet je: Ajax en PSV hebben het gewoon heel slecht gedaan."

De commercial van ESPN is hier te bekijken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Capitano2019
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze man kunnen ze maar beter ook geen pen en papier geven. Toch altijd een hype ronde traditionele top 3??

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies. Als hij al aan een onschuldige commercial zich gaat ergeren dan heeft hij een saai leven. Willem heeft elke dag denk ik een te hoge bloeddruk.

Aliceinwonderlnd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn wel andere dingen om je aan te ergeren, dan zon suffe promo. Natuurlijk wordt die wedstrijd gehypt, ze willen zoveel mogelijk kijkers. Hij heeft natuurlijk wel een punt dat het spel van ajax en psv niet denderend is. En dat je geen hoogstaand niveau mag verwachten, maar spannend wordt het natuurlijk wel!

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pensioen graag. Per direct.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al is WvH volgens jou de weg kwijt . Hij zal altijd meer verstandige dingen zeggen dan jij joh !

The all blacks
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord kan alleen kampioen worden als ajax en psv een minder seizoen hebben.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een minder seizoen na veel meer te hebben besteed dan Feyenoord. En 8 punten of straks misschien wel meer punten achter . De meeste spelers van Feyenoord zijn gewoon beter als die van ajax en psv joh. Je opmerking is gewoon lachwekkend . Echt zielig dat je na slecht te kunnen winnen ,nu ook slecht verliest

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen