Aanstelling Lindhout voor kampioensduel belooft weinig goeds voor Feyenoord

9 mei 2023, 10:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Allard Lindhout mag aanstaande zondag de mogelijke kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles in De Kuip fluiten. Bij een winstpartij voor de Rotterdammers mogen ze zich voor de zestiende keer landskampioen van Nederland noemen.

Lindhout heeft dit jaar drie keer eerder Feyenoord gefloten en daar beleeft de ploeg van Arne Slot weinig goede herinneringen aan. Tegen FC Twente speelden de Rotterdammers gelijk (1-1) en werd er verloren van PSV (4-3) en van Ajax in de KNVB Beker (1-2).

Artikel gaat verder onder video

Om 16.45 uur trappen Feyenoord en Go Ahead af in De Kuip. Als de Rotterdammers zelf niet weten te winnen, kan het 's avonds alsnog feest worden, want mocht PSV om 20.00 uur niet weten te winnen van Fortuna Sittard, dan is Feyenoord alsnog kampioen.

Andere aanstellingen
De wedstrijd van PSV tegen Fortuna Sittard staat onder leiding van Jochem Kamphuis. Eerder die dag spelen Ajax en het gedegradeerde FC Groningen nog tegen elkaar. Die tweestrijd staat onder leiding van Jeroen Manschot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

denken jullie dat Lindhout de gok neemt zijn gezondheid te riskeren? hij zal, net als altijd zijn fluitje "rechtvaardig" hanteren daar ben ik van overtuigd

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijf lekker zoeken heren/dames van fc update . Wie er ook fluit en of het nu zondag gebeurd !? . Feyenoord wordt gewoon kampioen

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

AL die haters gaan gewoon 90 min beven en daarna JANKEN want Feijenoord wordt kampioen !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen