Arne Slot hakt knoop door en kiest voor langer verblijf bij Feyenoord

25 mei 2023, 09:00
Arne Slot hakt knoop door en kiest voor langer verblijf bij Feyenoord

Arne Slot blijft langer aan als hoofdtrainer van Feyenoord. De succesvolle oefenmeester leek hard op weg naar Tottenham Hotspur, maar kiest volgens onder meer Voetbal International en het Algemeen Dagblad voor zijn huidige werkgever. Daarmee komt er een abrupt einde aan de soap van de afgelopen dagen.

"Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij", aldus Slot tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord."

Artikel gaat verder onder video

De 44-jarige Slot is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. Die club nam hem in de zomer van 2021 over van AZ. Tijdens zijn eerste jaar haalde Slot de finale van de Conference League, die helaas werd verloren van AS Roma. Inmiddels heeft Slot de kampioensschaal in zijn prijzenkast staan. Aanstaande zondag sluit hij het seizoen met Feyenoord in de eigen Kuip af tegen Vitesse. De afgelopen weken werd Slot herhaaldelijk gelinkt aan Tottenham. Die club zoekt een nieuwe manager, maar kan een streep zetten door de mogelijke entree van Slot.

Feyenoord liet in een eerder stadium al weten dolgraag door te willen met de succestrainer. Slot kan in Rotterdam-Zuid een sterk verbeterd contract tekenen. Het feit dat Slot langer bij Feyenoord blijft, zorgt ook voor goed nieuws uit de rest van de staf.  Marino Pusic, Sipke Hulshoff en Ruben Peeters stonden namelijk op de nominatie om mee naar Londen te verhuizen. Daar gaat dus ook een streep door.

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Wat zal zijn salaris worden.. 😂

GJAM
Link gekopieerd!
avatar

Zolang hij Feyenoord weer naar 1e of 2e (met deze coëfficient) loods, betaald dat zich ruimschoots terug uit CL inkomsten . Blij dat er eindelijk eens beleid/opbouw is voor de toekomst.

Performance
Link gekopieerd!
avatar

krijg steeds meer respect voor Ten Kloese, heeft voor zichzelf Tottenham Hotspur afgewezen en laat deze club zien dat Feyenoord geen visvijver meer is voor buitenlandse clubs, Slot een verdiend verbetert contact, paar nieuwe Wingers er bij waaronder Cerny (Twenthe) is iedereen blij en gaat weer vol vertrouwen het nieuwe seizoen in

Dutchy
Link gekopieerd!
avatar

Nou, als Twente supporter hoop ik uiteraard dat Cerny langer blijft bij ons. Maar ik zie hem wel als vervanger voor Jahanbaksh. denk dat het spel dat Cerny speelt, wel goed tot zijn recht komt onder Slot.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Zo zie je maar wat die media allemaal voor onzin lult . Gooien wat in de lucht in de hoop een keer gelijk te hebben . En daar teren ze dan een tijdje op . Het zal nu wel heel stil fff worden vanuit die kant . Driessen etc zullen nu niet opduiken in programma's

2
Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
avatar

Ik denk er hetzelfde over als gtsb. Volgens de media/pers was Slot al zo'n beetje een woning aan het zoeken in Londen waarbij al die zogenaamde analisten het hoogste woord hierover hadden, stelletje betweters. Wat FcUpdate betreft die halen veel nieuws bij het AD, VI en de Telegraaf vandaan wat hun goed recht is maar vooral de Telegraaf moet je met een grote korrel zout nemen. Ergens vind ik het wel goeie dat Slot ze allemaal op het verkeerde been heeft gezet en hij dus niet de geldwolf is zoals hij door een aantal is neergezet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen