Erik ten Hag kan Chelsea nóg meer pijn doen en dubbelslag slaan met Manchester United

25 mei 2023, 12:30
Erik ten Hag kan Chelsea nóg meer pijn doen en dubbelslag slaan met Manchester United

Erik ten Hag kan donderdagavond een dubbelslag slaan met Manchester United. Bij winst op Chelsea is de club zeker van Champions League-voetbal én wipt de club over Newcastle United heen naar de derde plaats in de Premier League. Samen met jacks.nl blikt FCUpdate vooruit op het duel op Old Trafford, dat om 21.00 uur Nederlandse tijd begint.

Waar voor Ten Hag en zijn mannen de beloning lonkt, is Chelsea juist bezig aan een rampseizoen. Ondanks de miljoeneninvesteringen in de selectie en twee ontslagen trainers strompelt de Champions League-winnaar van 2021 naar het einde van de competitie. Hoger dan de elfde plaats kunnen The Blues al niet meer eindigen. Afgelopen zondag ging de ploeg van interim-trainer Frank Lampard onderuit bij kampioen Manchester City. Ook tegen United is de club de underdog. Een overwinning van Chelsea levert je bij jacks.nl namelijk liefst 5.30 keer je inzet op!

Artikel gaat verder onder video

United deed afgelopen weekend juist wél wat het moest doen. Het elftal van Ten Hag zegevierde op bezoek bij Bournemouth met een minimale 0-1 uitslag en staat daardoor op de drempel van Champions League-voetbal. Een punt tegen Chelsea is genoeg om plek vier definitief veilig te stellen, al zal Ten Hag inzetten op een overwinning. Dan stijgt zijn elftal namelijk naar de derde plaats, die nu nog wordt bezet door Newcastle United. Tegen Bournemouth maakte de Braziliaan Casemiro het verschil met zijn zesde seizoenstreffer. Schiet hij tegen Chelsea wéér met scherp? Jacks.nl keert je 6.50 keer je inzet uit als hij opnieuw tot scoren komt.

Waar Marcus Rashford als topscorer - terecht - veel aandacht opeist in het elftal van Ten Hag, is ook Bruno Fernandes van groot belang voor The Red Devils. In alle competities was de Portugese middenvelder al bij 26 doelpunten betrokken in 56 wedstrijden. Drie keer lukte het hem dit seizoen om in één wedstrijd zowel te scoren als een assist achter zijn naam te krijgen. Doet Fernandes dat ook tegen Chelsea? Dan beloont jacks.nl dat met een quote van 10.00 keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen