'Hazard verandert van gedachten, Real zit met geflopte Belg in de maag'

17 mei 2023, 11:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Als Real Madrid het woensdagavond opneemt tegen Manchester City, lijkt de Belg Eden Hazard (32) zich geen illusies te hoeven maken over mogelijke speelminuten. De aanvaller is in het sterrenteam van Carlo Ancelotti veroordeeld tot een bijrol in de marge, maar wil desondanks - tegen de zin van de club in - niet vertrekken.

Dat schrijft de Spaanse krant Marca. Volgens het medium heeft Hazard een toenadering van het Canadese Montréal Impact, dat uitkomt in de Amerikaanse MLS, resoluut afgewezen. Ook interesse uit Saoedi-Arabië vond geen gehoor bij de oud-speler van Lille en Chelsea, die volgens de krant "gelukkig is in Madrid waardoor een transfer onwaarschijnlijk lijkt." Het contract van Hazard in Madrid loopt na dit seizoen nog een jaar door.

Artikel gaat verder onder video

In de zomer van 2019 telde Real nog een bedrag van 115 miljoen euro neer om Hazard los te weken bij Chelsea, maar in het Santiago Bernabéu heeft hij nooit weten te overtuigen. In vier seizoenen staat de teller op 76 wedstrijden in het maagdelijk wit, waarin hij slechts zeven keer scoorde en twaalf assists achter zijn naam heeft weten te zetten.

Salarisruimte
Real zit ondertussen in de maag met Hazard, die de laatste weken af en toe weer mee mag doen maar ook tegen 'de kleintjes' in de Spaanse competitie nauwelijks indruk weet te maken. De club zou komende zomer graag een aanvaller toevoegen aan de selectie en kan de salarisruimte die ontstaat bij een vertrek van Hazard, die naar verluidt 30 miljoen euro op jaarbasis opstrijkt, daarbij goed gebruiken. Volgens Marca heeft De Koninklijke haar zinnen gezet op Moussa Diaby, de pijlsnelle Fransman van Bayer Leverkusen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geef die man eens ongelijk. Mooo voor 30 miljoen in het zonnetje zitten. Ik had het ook wel geweten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen