'Hij heeft veel voor dit land betekend, ik vind dat wij te makkelijk legendes opzij schuiven'

20 mei 2023, 10:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Zowel Siem de Jong als Maarten Stekelenburg heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als professionele voetballers. De twee routiniers, die allebei het grootste gedeelte van hun carrière bij Ajax hebben gespeeld, nemen dit weekend afscheid bij hun clubs. In de FCUpdate Podcast gaat het over de twee Nederlandse sterkhouders, maar ook over het feit dat wij in Nederland veel te makkelijk over zulke legendes heenstappen. "Stekelenburg is iemand die een grote loopbaan had, hij verdient een groots afscheid. Hij heeft veel voor dit land betekend, ik vind dat wij te makkelijk legendes opzij schuiven", aldus FCUpdate-hoofdredacteur Dominic Mostert in de podcast.

Vanaf minuut 20:25 gaat het in de podcast over het afscheid van de twee legendes en het gemak waarmee wij als Nederlandse voetballiefhebbers met legendes omgaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sorry, maar Siem was een verdienstelijke voetballer, Stekelenburg een goede keeper beide heren zeker geen legende.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Keest Kist, Abe Lenstra, Johan Cruyff, Coen Moulijn, Berry van Aerle, Marco Van Basten om maar een paar legendes te noemen. En hoe gek het ook klinkt Sjaak Troost, Joop Hiele, Hendrie Krüzen hebben alle 3 ook de plak van 88 en daar heeft niemand het meer over. Net als Siem De Jong en Maarten Stekelenburg. Als ik over 30 jaar die namen vertel aan mijn kleinkinderen dan kijken ze mij aan alsof ze water zien branden. Zeg ik Messi, Ronaldo, Snijder, Bergkamp dan weten ze waar het over gaat

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen