Krijgt Arsenal de perfecte tegenstander om een laatste aanval in te zetten?

2 mei 2023, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arsenal lag maandenlang op kampioenskoers in de Premier League, maar in de moeizame laatste weken heeft het de regie uit handen gegeven aan Manchester City. Met Chelsea als opponent dinsdagavond krijgen The Gunners wellicht dé kans om nog een laatste aanval in te zetten op The Citizens. Samen met Jacks.nl blikt FCUpdate.nl vooruit op het duel.

De laatste jaren was een ontmoeting met Chelsea geen reden tot positiviteit voor Arsenal, maar de formatie van Frank Lampard maakt een ongekend diep dal door na het ontslag van Graham Potter en eerder al Thomas Tuchel. Vijf van de laatste zeven officiële wedstrijden werden verloren en de laatste overwinning dateert alweer van begin maart. De voorsprong op de degradatiezone lijkt net te groot om er nog uit te kunnen vliegen, maar in zo'n vorm verkeren The Blues wel om geen punt meer te halen dit seizoen.

Artikel gaat verder onder video

Opponent Arsenal wacht echter ook al vier officiële duels op een overwinning, na gelijke spelen tegen Liverpool, West Ham United en Southampton en een pijnlijk verlies tegen Manchester City. Desondanks is de formatie van Mikel Arteta logischerwijs wel favoriet volgens de bookmakers: een overwinning van Chelsea levert liefst 5.80 keer je inleg op. Ook een gelijkspel (4.20 keer je inleg) kan nog een mooi bedrag opleveren.

Als Arsenal wel 'gewoon' wint, dan kun je 1.61 keer je inleg winnen bij Jacks.nl. Het inzetten op een doelpunt van voormalig Eredivisie-spelers is dan lucratiever: met Martin Ødegaard (4.00), Reiss Nelson (4.35), Oleksandr Zinchenko (11.50), Hakim Ziyech (7.50) en Noni Madueke (7.50) heb je daarvoor in elk geval opties genoeg tijdens deze (voormalige?) Premier League-kraker.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen