Ook Ajax laat oog vallen op Feyenoord- en PSV-target Stijn Spierings

5 mei 2023, 07:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft zijn oog laten vallen op Stijn Spierings, zo meldt De Telegraaf vrijdagmorgen. De 27-jarige middenvelder van Toulouse staat er goed op bij de Nederlandse topclubs. Eerder werd bekend dat Feyenoord en PSV zijn verrichtingen in de Ligue 1 nauwlettend in de gaten houden.

Nu wordt Spierings voor het eerst in verband gebracht met een transfer naar Ajax. Zaakwaarnemer Ali Dursun wil tegenover bovengenoemde krant de interesse van de Nederlandse topclubs in de balveroveraar bevestigen noch ontkennen.

Artikel gaat verder onder video

Dat Spierings in beeld is bij de clubs uit de traditionele top-drie, kan niet los worden van zijn contractstatus. Zijn verbintenis in Toulouse loopt over enkele maanden af, waardoor hij binnenkort transfervrij de stap naar een andere club kan maken.

Spierings is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van Toulouse. De middenvelder werd opgeleid door AZ en kwam voor zijn Franse avontuur uit voor Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk en Levski Sofia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

svl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De keuze wordt dan een beter salaris of Champions League spelen.

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax moet niet meelopen met PSV en Feyenoord. Dit laat zien, dat Ajax hun autonomie kwijt is. De scouting van Ajax moet echt opgeschaald en opgewaardeerd worden, want wat tot nu toe binnengehaald is kan beter. Trouwens binnen Ajax zelf zijn er toch genoeg kandidaten die als zij goed begeleid worden echt leuke spelers kunnen worden. Who the hell is Stijn Spiering ?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax kan beter met heel veel clubs meelopen . Want alleen kunnen ze alleen maar uitlokken ,liggen,en heel veel zeuren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen