Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Feyenoord wint van Excelsior

5 mei 2023, 13:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord kan als het een beetje meezit zondagmiddag de landstitel veiligstellen. Daarvoor zullen de Rotterdammers in elk geval moeten winnen van Excelsior. Jack's pakt voor de mogelijke kampioenswedstrijd uit met een Odds Boost: 50 of zelfs 100 keer je inzet als Feyenoord wint.

Feyenoord viert zondag de landstitel als het de volle buit pakt tegen Excelsior en PSV een dag eerder niet wint van Sparta Rotterdam. Het verschil tussen de nummers één en twee van de Eredivisie is met nog vier wedstrijden te gaan acht punten. Mocht Feyenoord er zondag nog niet in slagen kampioen te worden, dan volgen er nog nieuwe kansen.

Artikel gaat verder onder video

Het moet gek lopen wil Feyenoord het kampioenschap nog mislopen. Tegen laagvlieger Excelsior zal de ploeg van Arne Slot de volgende of definitieve stap richting de titel willen zetten. Als je bij Jack's inzet op een zege van Feyenoord, dan kun je met een inleg van één euro liefst 50 euro of zelfs 100 euro op je account bijschrijven.

Feyenoord zal als duidelijke favoriet aantreden op Woudestein. De odd voor een zege van de koploper van de Eredivisie is vastgesteld op 1.22. Een gelijkspel levert 7.50 keer de inzet op, terwijl de odd voor een zege van Excelsior 12.50 is. Denk je dat Feyenoord zondag wint van Excelsior? Maak dan gebruik van de Odds Boost van Jack’s. Hier vind je de bonusvoorwaarden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen